A Magyar Falu Programnak köszönhetően fejleszthetjük a Településüzemeltetési Centrum eszközállományát. A program „Kommunális eszköz beszerzése” című felhívására elkészített pályázat támogatást nyert, így egy kistraktor, pótkocsi és tolólap, továbbá egy magassági ágvágó beszerzése valósulhat meg. A beszerzendő eszközöket jól tudjuk használni az intézményeinkhez kapcsolódó közterület karbantartások, a temető fenntartás továbbá a buszvárók, pihenő területek, kondiparkok környezeti állapotának rendezése során is. Az  traktor kiemelt szerepet kap a közterületeken, utak, járdák mellett elhelyezett hulladékgyűjtőkben keletkező települési hulladék elszállításában, és a kerékpárút hálózatunk tisztán tartásában.

Az árajánlat kérő leveleket a napokban postázták ki számos céghez, akik közül a legkedvezőbb ajánlatot adó, beszállítót majd a képviselő-testület választja ki soron következő, csütörtöki ülésén.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support