Hatalmas sikerrel rendezte meg a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat az idei Gyermek- és Ifjúsági Napot (GYIN). A Park téren felállított óriásjátékok a szabadba csábították a gyerekeket, és délután fél kettőtől este fél kilencig folyamatosan használták kedvenceiket. 

A legnagyobb kihívást a rodeóbika jelentette, de nagyon sokan tettek próbát például a ninja akadálypályán is. Volt aki a reflexeit az erre a célra kialakított pályán (IPS interaktív reflex pálya) tesztelte, de volt aki például az erejét mérte össze az óriás sumo játékon. lehetett még óriás  csúszdázni, óriás legózni vagy dominózni, és amőbázni is. 

Az ifjúsági önkormányzat képviselői a regisztrációnál dolgoztak, míg az óriás játékokat biztosító cég munkatársai a játékok animátorként felügyelték azok használatát.

A rendezvény együttműködve a pécsváradi Fiatalok a részvételért Egyesülettel a #newpartychipants című projektje keretében, az Európai Unió Erasmus+ program támogatásával valósulhatott meg.

A rendezvény fotói a Bordányi Ifjúsági Információs Pont közösségi oldalán tekinthetők meg. Fotó: Gyuris János

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support