Amióta a népszerű énekes saját platformjain is megosztotta bordányi koncertjének helyét és időpontját megsokszorozódott az újabb jegyvásárlások száma, az ország minden tájáról érkeznek majd vendégek településünkre.

Mint ismeretes, Ruzsa Magdi Papírsárkány Turnéja keretében lép színpadra Bordányban, a koncertje augusztus 13-án este 9 órakor kezdődik a Bordányi Focipályán.

A Bordány Hostel már honlapján is közzétette, hogy nincs szabad ágya, ugyanis naponta számos  megkeresés érkezik hozzájuk, sokan gondolják úgy, hogy a koncert után már nem indulnának haza, hanem itt vagy a közelben aludnának. A szervezők azt ígérik minden környékbeli szállást megkeresnek felhívva a figyelmet az ideérkezők nagy számára, és ha sikerül egy adatbázist is közzétesznek a foglalható szállásokról. Arra is felhívták a figyelmet, hogy a korábban megváltott jegyek is érvényesek. Akinek szüksége van rá, pótolni tudják a jegyét, ez ügyben a Bordány Sportkör elnökségét kell keresni.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support