Augusztus 27-én, szombaton 9.00 – 17.30 óráig szervezik meg a Szeretetláng Fesztivált a Máriaremetei Kegytemplom parkjában (Budapest, Templomkert 1.) A rendezvényre zarándokbusz indul: Szeged, Széchenyi térről 5.30 órai, Kiskundorozsmáról 5.45 órai, Bordányból 6.00 órai felszállással. Részvételi díj:5 500 Ft. Kérjük, ha tudnak, hozzanak magukkal összecsukható kisszéket, ülőalkalmatosságot vagy szivacsmatracot, valamint egész napra enni-, innivalót. Bővebb információ és jelentkezés: a 30-621-6375 telefonszámon (Jenei Györgyné) valamint a 30-442-2038 telefonszámon (Szekeres Józsefné).

A Szeretetláng Fesztivál lényeges célkitűzése, hogy megmutassa: a Szűzanya tisztelete nem idejétmúlt, nem csupán a népi jámborság és az idősebb korosztály jellemzője, hanem egy olyan harmadik évezredi „út”, amelyen a családok és fiatalok is eljuthatnak Krisztushoz.

A Szeretetláng egy Magyarországról kiindult világméretű mozgalom, mely az eucharisztikus lelkiséget szeretné felkínálni egy sajátos Szűz Mária-tiszteleten keresztül. Célja, hogy az új evangelizáció támogató eszköze legyen azáltal, hogy előmozdítja a családokban az együtt imádkozást mint a személyes és közösségi megszentelődés módját és eszközét.

Minden Mária-tisztelőt szeretettel várnak a világ legnagyobb máriás mozgalma, a Szeretetláng mozgalom által szervezett fesztiválra augusztus utolsó szombatján a máriaremetei kegytemplom parkjába!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support