Újabb eredményről tudunk beszámolni a BordanyHostel felújításával kapcsolatosan. A napokban ugyanis teljesen elkészül a lépcsőház festése is, így szinte teljesen megújul a harminckét fős közösségi szálláshely.

A lépcsőházba a Portugál Nagykövetség által felajánlott parafa lapok is felkerülhettek végre, amelyet még Joaquim F.L. Pimpao, a nagykövetség Gazdasági és Kereskedelmi Tanácsosa látogatásakor adományoztak számunkra.

A korábbi beszámolókban is szereplő teakonyha festése már megtörtént, ide a bútorokat várják, hogy azután teljesen be tudják rendezni az új egységet.

A szálláshely a felújítás alatt is folyamatosan üzemel, természetesen munkálatokat csak napközben végeznek, amikor vendég nincs jelen az épületben. Legutóbb a Rúzsa Magdi koncert alatt volt szinte teljes teltház, a településre érkező vendégeket már az új, légkondicionálóval felszerelt szobák fogadták.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support