Rúzsa Magdi februárban adott életet hármasikreinek, most pedig – mintha mi sem történt volna – fergeteges koncertet adott a bordányi focipályán. Az énekesnő, aki jelenleg is a Papírsárkány turnéval járja az országot Csongrád-Csanád megyében egyedülállóan csak nálunk lépett színpadra. A harminchat éves énekesnő magával ragadta a nagyközségünkben élő és érkező rajongóit.

Bár augusztus 13-án délután esőfelhők gyülekeztek a bordányi focipálya fölött, mégis minden szervező munkatárs száz százalékban arra koncentrált, hogy a koncert kezdetére minden elkészüljön. A jól előkészített szervezésnek köszönhetően, a településre érkező sok-sok ember hosszabb sorban állás nélkül juthatott be a biztonsági kapukon. A hangulatot Dj. Náksi lemezlovas melegítette be.

Este kilenckor egy váratlan pillanatban kigyulladtak a színpad fényei, és már a zenészek léptek a színpadra. Ekkor már az összes ember biztosra tudta, hogy jön, akire mindenki olyan türelmetlenül várt: megjelent Rúzsa Magdi. Az énekesnő másfél óráig tartó műsorában a nagy slágerek mellett elhangoztak új dalok is az Aduász albumról, és természetesen rengeteg meglepetés is várta a közönséget. A koncert akkor ért a tetőfokára, amikor az énekesnő lement a színpadról és a rajongóktól karnyújtásnyira énekelt. Az előadó biztató és kedves szavakkal szólt az emberekhez a dalok közben. Elmondta, hogy a Papírsárkány című új dala a gyermeki lélek megérkezéséről szól, illetve mindenkiről, akik valamilyen csodás változáson mennek át az életükben. Az esemény hangulatát fokozta, hogy Magdi látványos fénytechnikát használt koncert ideje alatt, amelyhez hasonló még nem volt látható nagyközségünkben. Ennek köszönhetően, varázslatos fényárban úszott az egész focipálya. A leglelkesebb rajongók már a kapunyitást követően rohantak a színpad elé és három órán át várták, hogy minél közelebbről láthassák és hallhassák kedvenc énekesnőjüket.

A koncertet követően, akik még nem vágyódtak haza, azoknak DJ Belecz biztosított jó hangulatot a sörsátor mellett.

A Bordány Sportkör vezetősége ezúton szeretné megköszönni mindenkinek munkáját, aki bármely módon segítette a rendezvény sikerességét!

A koncerten készült fotók a Bordány Sportkör közösségi oldalán tekinthetők meg!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support