Vége a nyárnak és a nagy melegnek. Kedvező a hőmérséklet a szabadtéri sportokhoz, szívesen nekiindulhat bárki futni, esetleg gyalogolni. Most a Faluház szervezésében megvalósuló szombati futófesztivál alkalmával felmérhetjük állóképességünket, összemérhetjük fittségünket a családtagjainkkal, barátainkkal vagy a szomszédokkal. A táv 2200 méter lesz, a képen látható útvonalon kell végig haladni. Egy jó délelőtti programot kínálunk, várunk mindenkit szeretettel! A tervezett rajt 10 órakor lesz. Nevezési díj természetesen most sincs, annyi változás van, hogy az idén a fesztiválon időmérésre, egyéni díjazásra nem kerül sor, viszont minden résztvevő a célba érkezéskor befutó érmet kap! Az általános iskola osztályait a megmozgatott futók száma alapján pontozzák.

Az útvonalterv innen is letölthető, köszönjük a népszerűsítést!

A futófesztivállal egy időben zajlik a Helyi ízek fesztiválja. Bárki bográcsot, grillt vagy tárcsalapot ragadhat és irány a tér! Aki szeretné, zsűri előtt is megmérettetheti szakács tudását, de az a fontos, hogy a rokonoknak, barátoknak ízljen az étel. Találkozzunk 24-én, szombaton Bordányban a Kistemplomtanya téren!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support