A mai napon birtokba vehettük településünk új autóját, amellyel a hétköznapokban a közel húsz éves Lada Niva gépkocsit szeretnénk kiváltani. Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Falu Programnak köszönhetően lehetőség volt haszonjármű beszerzésére, amelyhez a Magyar Kormány a pályázat keretében száz százalékos támogatást adott. A kiírás lehetővé tette egy olyan szállításra alkalmas kisteherautó beszerzését, amely korábban nem állt településünk rendelkezésére: a gépjármű a közterületek karbantartásában, a rendezettség biztosításához szükséges eszközök szerszámok, alapanyagok valamint a munkatársak helyszínre juttatásában lesz a településüzemeltetésben dolgozók segítségére, de akár a hulladékgyűjtésben, valamint a temetőfenntartási feladatok során  is fontos szerepet kap.

Még tavaly év végén fogadta el a képviselő-testület egy Ford Transit V363 Duplakabinos alvázú FWD 1.2.TREND típusú 7 személyes gépkocsi beszerzésére adott ajánlatot, a járművet a gyártást követően most szállította le a legkedvezőbb ajánlatot tevő autókereskedés.

Korábban ugyancsak a Magyar Falu Programnak köszönhetően egy kistraktor, pótkocsi és tolólap, továbbá egy magassági ágvágó beszerzése valósulhatott meg, ezzel téve hatékonyabbá a Településüzemeltetési Központ munkáját.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support