Szeretettel hívjuk és várjuk nemcsak az egyházközség híveit, hanem mindazokat, akik szívesen eltöltenének egy kellemes estét egy jó cél érdekében a Sportcsarnokban megrendezésre kerülő jótékonysági rendezvényünkre 2022. október 15-én 18.30-tól. Minden évben templomunk szépítésére fordítottuk az adományokat, így lesz ez ebben az esztendőben is, amikor annak külső-belső felújítására gyűjtenénk.

Belépőjegyek a Faluházban és a sekrestyében vásárolhatóak meg azok nyitvatartási idejében (a Faluházban hétfőtől péntekig 15 és 19 óra között; templomunk sekrestyéjében szombaton 17-19 óráig és vasárnap 9-11 óráig). 6500 Ft/fő a teljes árú és 4000 Ft/fő a gyerekjegyek. Támogatójegyek vásárlására is lehetőség van a belépőjegyeket árusító helyeken. Míg a svédasztalos vacsorát a Bali Étterem biztosítja, addig a jó hangulatról a Ráadás Zenekar gondoskodik majd. Tombola felajánlásokat a szentmisék után a sekrestyében fogadjuk.

Dr. Janes Zoltán plébános

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support