A Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat szervezésében, önkéntesek és a Faluház és Könyvtár dolgozóinak segítségével megkezdődött a jótékonysági vásárok sora. Az Adventi időszakhoz kapcsolódóan a hagyományos bordányi karácsonyi vásárok is segítenek ráhangolódni az ünnepekre. Minden héten fellépők színesítik a forgatagot.

A Karácsonyi színpadon első alkalommal a Borostyán Dalkör örvendeztette meg a parkba kilátogatókat. A jótékonysági vásáron az általános iskola, az óvoda és a civil szervezetek közül a Mozgáskorlátozottak Egyesülete nyitotta meg árudáját, kisebb-nagyobb ajándékok, sok finomabbnál-finomabb sütemény, pizza és még lángos is várta a vásározókat.

A kedvenc most a lángos és a forraltbor volt, mindkettő nagyon gyorsan elfogyott. Fontos információ, hogy mindenki hozza magával a korábbi vásári bögréjét, mert abból ingyen tud borozgatni, teázgatni.

Vasárnap is biztosan nagyon sokan lesznek a rendezvényen, annál is inkább, mert a térre érkezik a Mikulás is. A Karácsonyi színpadon fellépnek az óvodások, akik Mikulásváró műsorral készülnek.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support