A karácsony közeledtével sokan gondolkodnak azon mi az az apró vagy nagyobb ajándék, amivel megörvendeztethetik a családtagokat, barátokat. Az ajándékozás mindannyiunk számára fontos gesztus, egy jól megválasztott ajándék megerősíti a személyes kapcsolatokat, összetartja a közösségeket. Számos kutatás bizonyította már, hogy az örömet nem feltétlenül a tárgyak, inkább az élmények váltják ki. Az olyanok, akik egy-egy élményt, sőt közös élményt kaptak ajándékba úgy érezték, sokkal erősebb lett a kötelék barátjukkal, családtagjaikkal.

Most néhány élményajándékra hívjuk fel a figyelmet. A Faluház és Könyvtár valamint a Bordány SK közösen egy három órás túrát szervez a két ünnep között a budapesti Liszt Ferenc Repülőtér és Aeroparkba. A karácsonyi ajándékként is remek december 29-ei programlehetőségre regisztrálni kell a szervezők közösségi oldalán, ahol a részletes program is elolvasható. A részvételi díj 8.900 Ft/fő, amely tartalmazza az idegenvezetés, a belépők árát és az autóbuszos utazás díját is. 

Egy színházi élmény is a fenyőfa alá kerülhet. Lengyel Tamás egyszemélyes vígjátéka az országosan nagy sikerrel játszódó Kitolás – Apanevelés kezdőknek és haladóknak most a Bordányi Faluház színpadán is bemutatásra kerül. A január 28-ra szóló belépőjegyet a faluház ügyfél pultjánál lehet megvásárolni hétfőtől 2990 Ft-ért.

Ugyancsak szép ajándék és egyben egy közös élmény lehet a Bagossy Brothers Company bordányi koncertjére szóló belépőjegy, amelyet most 50%-os elővásárlási kedvezménnyel lehet megvenni on-line december 11-ig, illetve a készlet erejéig. A koncert június 24-én, szombaton lesz majd az Arany János utcai sportpályán. A jegyeket a Faluházban és az Enni-kék Pizzéria és Kávézóban, valamint a jegy.hu oldalon is be lehet szerezni.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support