A bordányi gyerekek a Mikulásnak küldött rajzaiból és képeslapjaiból összeállított kiállítás nyílik a Bordányi Faluházban január 6-án, pénteken.

Az előtérben elhelyezett paravánokra felhelyezett képeslapok, rajzok és levelek az újévi koncert kezdetétől, tehát január hatodikán hat órától lesznek megtekinthetőek egészen a hónap végéig.

Curufin Zephyr Crazywood az Északi sark Bordányért felelős szóvivője elmondta:

A Mikulás minden rajzot megcsodált, és azonnal utasította is a manókat egy helyi kiállítás megrendezésére még a szabadságolásuk előtt. A gyerekek alkotásait a manók saját ízlésük szerint rendezték össze, többször is vita alakult ki közöttük, hogy melyik mű hova is kerüljön. De az eredmény szép lett, hiszen a gyerekek rajzai eleve gyönyörűek!

Megtudtuk*, hogy a Mikulásnak annyira tetszettek a bordányi postaládájába bedobott rajzok, hogy minden óvodás és iskolás gyereknek meg fogja majd köszönni azokat egy, az intézményekbe küldött csomaggal.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Faluház és Könyvtár előterében, az ajtóval szemben helyezték el a Mikulás postaládáját, amelyet a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat hozott el egyenesen az Északi sarkról. A postaládába a Mikulás képeslapokat várt, amelyeknek az egyik oldalára a gyerekek neve és pár mondat kerülhetett arról milyen évük is volt az idén, és hogy jók voltak-e. A másik oldal a kreativitásé volt, ide gyerekrajzokat várt a Mikulás.

*A hírek forrása: Rénhírek

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support