Több éve már, hogy az új évet hagyományosan a Mórahalmi Fúvószenekar hangversenyével köszöntjük. Nem lesz ez más-ként 2023-ban sem. Január 6-án pénteken este 6 órától várjuk a zene szerelmeseit a Faluház nagytermébe, ahol kezdetét veszi az év első önkormányzati rendezvénye.
A hangverseny programja az idén is meglepetés lesz, azonban a plakátokon feltűnő előadók minden bizonnyal nagy hatás-sal voltak az idei repertoár összeállításában. Elvis Presley, Freddie Mercury vele együtt az egész Queen rockegyüttes, valamint egy Boeing 737-es repülőgép is feltűnik a képeken. Kíváncsiak vagyunk milyen zenéket hangoltak át a fúvós hangszerekre a mórahalmi fúvósok.
A program ingyenes, és mivel ezzel a kulturális programmal köszönti településünk 2023-at, minden résztvevő egy-egy pohár pezsgőt is kap, hogy közösen koccinthassunk egy sikeres, boldog új évre!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support