Ha már ön is gondolkodott azon, hogyan kellene szebbé tenni az utcát vagy a dűlőt amelyikben lakik, milyen átalakítások kellenének a téren vagy a parkban, ahol többször is megfordult már, hogy az még inkább élhetőbb, kihasználtabb vagy egyszerűen szebb legyen, akkor segítse javaslataival a település közösségi fejlesztését. Az önkormányzat, együttműködve a településen működő alapítványokkal a tervek szerint az idén is ilyen kisebb ötletek megvalósítására ad lehetőséget.

Az ötletek összegyűjtés megkezdődött, a települési honlapon részletes leírást talál arról mennyi és milyen javaslatokat várnak, amelyek megvalósításáról, támogatásáról a későbbiekben a közösségi finanszírozással tudnak dönteni az itt élők.

Kérjük legkésőbb február 12-ig töltse ki a kérdőívet, mondja el milyen fejlesztésnek örülne a legjobban a közvetlen vagy tágabb lakókörnyezetében!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support