A Faluház és Könyvtár Bordány szervezésében február 11-én, szombaton 18 órától egy Dolce Vita Retro Partyra várják a családi-baráti társaságokat. A ház közösségi oldalán megjelent felhívásra már nagyon sokan jelentkeztek, úgy látszik a pizzaünnep és a karneváli hangulat sokakat megmozgat, ami azért is örömteli, mert a rendezvényen való részvétellel támogatják a faluház működésé is.

A faluház emelete egy itáliai étteremmé alakul át, ahová az Enni-Kék pizzéria & cukrászda jóvoltából érkeznek majd a belépőjegy megvásárlásakor kiválasztott pizzák és a finomabbnál finomabb olasz borok. Az alsó szinten pedig a Vadgesztenye Étterem működtet büfét a parti ideje alatt.

A hangulatot úgy lehetne fokozni, ha minél többen jelmezben, beöltözve érkeznének, így egy még különlegesebb bordányi estén lehet majd bulizni. Öltözzenek be önök is! Az est hangulatfelelőse DJ Boki lesz!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support