Február 21-én kedden 18.00 órától a faluház nagytermében hangtálakkal és illóolajokkal  készülhetünk a tavaszra. A tibeti hangtálak hangjai és rezgései helyreállítják testünkben az energiaáramlás egyensúlyát, a test-lélek-szellem harmóniáját, segítenek újraélni az ősbizalmat önmagunk és a külvilág irányában. 

A kellemes hangok, lágy rezgések feloldják a bennünk lévő energetikai blokkokat, ezáltal könnyebben el tudjuk engedni azokat. Hatásukra gyorsan és mélyen ellazulunk, megpihenünk, a stressz és a feszültség észrevétlenül eltűnik belőlünk. 

Kimondottan javasolt abban az esetben, ha úgy érzi, elakadt az életben vagy nem találja  az útját. A hangok, rezgések visszavezetnek tiszta, valódi önmagunkhoz. Hatásukra megérezzük a belső erőt ami szükséges a következő lépés megtételéhez, vagy ahhoz, hogy az életünk fontos kérdéseire megtaláljuk a válaszokat. 

A csoportos hangfürdő és az egyéni hangmasszázs is kényelmes ruhában, fekve történik, ami alatt a hangok álomszerű utazáshoz segítenek. A feltöltődésre minden résztvevő hozzon magával polifoamot, kis párnát és takarót. A belépés ingyenes! Mindenkit várunk sok szeretettel!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support