A TOP Plusz pályázat keretében nyert településünk  35 millió Ft pályázati forrást a “Szociális infrastruktúra fejlesztése Bordányban” című pályázatával. Korábban örömmel számoltunk be a sikerről, most pedig arról tudósíthatunk, hogy polgármesterünk ma alá is írta a támogatási szerződést, és hamarosan megkezdődhetnek a fejlesztések az Integrált Szociális és Egészségügyi Központban.

Az Európai Uniós forrásnak köszönhetően közel tizenegy millió forint értékben kerülnek beszerzésre különféle eszközök, amelyek egyrészről az intézmény és a szakfeladatok ellátásához nélkülözhetetlenek másrészről pedig az ellátottak fejlesztését, életkörülményeinek javítását és kényelmét szolgálják.

A fennmaradó összegből az épület felújítása valósul meg, több helyiségben a meglévő linóleum burkolatok vagy laminált burkolat cseréjét tudják elvégezni, de a tervek szerint megújulnak például a napelemes kandeláberek, megjavítják a kétszárnyú kaput, amelyre elektromos kapunyitót is felszerelnek. Jó hír, hogy a dolgozóknak is létesítenek egy fedett kerékpártárolót, amelyre ugyancsak már régóta nagy igény volt.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support