Korábban részletesen is beszámoltunk arról az akcióról, amelyet a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat tavaly hirdetett meg. A cél a használt, a fiókok mélyén vagy a garázsban a mindenes dobozban lapuló mobiltelefonok összegyűjtése volt. A bordányiak rengeteg használt telefont és a hozzájuk tartozó töltőt dobtak be a kihelyezett gyűjtőszekrénybe. Az eszközöket az ifjúsági önkormányzat a Jane Goodall Intézet javára ajánlotta fel, amelyeket az év elején Kálmán Lénárd településünk önkormányzati képviselője szállított fel a budapesti központba.

A gyűjtőmunkának köszönhetően összesen 173 db használt mobiltelefon, 5 db régi táblagép és 95 db mobilkészülék-töltő került így újrahasznosításra. Mindenkinek, aki segítette a kampányt, ezúton is köszönjük!

A gyűjtőmunka elismeréseként egy oklevél már postán van és hamarosan megérkezik a helyi szervezőkhöz, a lakosságnak pedig három kiadvánnyal kedveskedtek, amelyet a GYIFÖ a községi könyvtárnak adományoz, így minden érdeklődő elolvashatja majd a környezetvédelmet népszerűsítő anyagokat.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support