Március 25-én szombaton délután öt órától a faluház nagytermében rendezi meg a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat a Bordányi Kultúra napját. Az ingyenes rendezvényen a kulturális program mellett egy állófogadásra is várják a kultúra szerelmeseit, a szendvicses kínálóval a korábbi évek hagyományai szerint a hulladékgyűjtő akciókat segítő bordányiaknak szeretnének köszönetet mondani.

Az idén egy meglepetés koncertre is várják a bordányiakat, és a helyi kultúrában, a kultúráért dolgozókat valamint a kitüntetetteket. 

Lehel Máté ifjúsági alpolgármester elmondta:

“Ezzel az eseménnyel szeretné a GYIFÖ megköszönni mindenki elköteleződését. A húsz évvel ezelőtt, 2003-ban elindított program keretében számos színpadi produkció, kiállítás valósulhatott meg, és nagyon sokan vehették át a GYIFÖ által alapított “Bordány Kultúrájáért” díjat. Hálásak vagyunk mindenkinek akár szervezőként, akár résztvevőként vett részt a kulturális programok megvalósításában.”

Az idei rendezvény lezárása lesz az esemény sorozatnak, hiszen az akkori GYIFÖ által megfogalmazott célok teljesültek. A bordányi kulturális élet átalakulóban van. Ennek a folyamatnak örömmel lesz részese az ifjúsági önkormányzat a továbbiakban is – tudtuk meg Lehel Mátétól.

Az eseménysorozat folytatásáról hamarosan egyeztetések zajlanak. Ha Önnek van ötlete a Bordányi Kultúra Napja megújításra, a népszerűség növelésére írja meg az önkormányzat vagy az ifjúsági önkormányzat elérhetőségeinek valamelyikére.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support