Bordány Nagyközség Önkormányzata a faluház keretein belül szervezte meg az idei Pünkösd Fesztet, ahová a falu apraja-nagyját várják vasárnap kora délutántól késő estig.

A Pünkösd Feszt egyben faluünnep is.  A hivatalos megnyitója hagyományosan most is egybeesik egy önkormányzati beruházás átadásával. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Szarmata Régészeti Park átadóünnepségén szombaton 16 órától kerül sor a díszpolgári cím átadására is.

Másnap, vasárnap a színpadon 14.30-tól kezdődnek a programok. A műsorvezető Bene Szabolcs lesz. Az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola műsora után 15 órától a Borostyán Dalkör szórakoztatja a közönséget a dalcsokrával. Ezután 15.30-tól a TV2 Zenebutik csatornáról ismert Mercy kalauzolja el a kilátogatókat a mulatós zene világába. Ezt követően Gut Gabi mozgatja meg a vendégeket FittForma bemutatójával. 17 órától A Tv2 Sztárban Sztár leszek egyik felfedezettje Vavra Bence akusztikus produkciójára jöhet el minden érdeklődő, majd 18 órától Paulina a 2022-es X faktor 2. helyezettjének másfél órás élő showját lehet megtekinteni. Az est fő sztárvendége a Kozmix lesz, majd 22 órától egy helyi zenekar a JackJam szolgáltatja a talpalávalót az utcabálhoz.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support