Ma délután 4 órakor az újonnan épült Szarmata Régészeti Park átadójával veszi kezdetét az ide faluünnep a Pünkösd Feszt nagyközségünkben.

Tanács Gábor polgármester itt adja át a képviselő-testület által odaítélt díszpolgári címet, majd ezt követően a meghívott vendégekkel közösen adják át a település legújabb turisztikai központját.

A kiállítás megnyitóval egyidejűleg nyílik meg a kísérleti régészet színhelye az ősfalu, valamint a park melletti tanösvény is. hagyományőrzőkkel és sok sok önkéntessel a régi elfeledett nép mindennapjaiba tudunk betekinteni, és kipróbálni néhány hétköznapi tevékenységet.

A program majd közös zenéléssel és tánccal zárul a Teréz utca végéből nyíló turisztikai parkban.

Holnap már a Park téri nagyszínpadon folytatódik a program. A színpadon 14.30-tól kezdődnek a programok. A műsorvezető Bene Szabolcs lesz. Az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola műsora után 15 órától a Borostyán Dalkör szórakoztatja a közönséget a dalcsokrával. Ezután 15.30-tól a TV2 Zenebutik csatornáról ismert Mercy kalauzolja el a kilátogatókat a mulatós zene világába. Ezt követően Gut Gabi mozgatja meg a vendégeket FittForma bemutatójával. 17 órától A Tv2 Sztárban Sztár leszek egyik felfedezettje Vavra Bence akusztikus produkciójára jöhet el minden érdeklődő, majd 18 órától Paulina a 2022-es X faktor 2. helyezettjének másfél órás élő showját lehet megtekinteni. Az est fő sztárvendége a Kozmix lesz, majd 22 órától egy helyi zenekar a JackJam szolgáltatja a talpalávalót az utcabálhoz.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support