A hagyományokhoz híven idén is Pünkösdkor került megrendezésre a Faluünnep. A nagyszínpadon délután kezdődtek a programok. Délelőtt a sportról szólt, Fél tíztől a Homokháti Focifesztivál kezdődött a focipályán. Fél kettőtől lehetett beváltani a faluház parkjában a Bordányi Hírekből kivágható palacsinta kuponokat. Összesen közel ezer palacsintát sütöttek meg önkénteseink. Ezúton is szeretnénk megköszönni Dobóné Marikának és férjének Istvánnak, Tariné Erzsikének,Szigeti Tibornak Árváné Zsuzsának és Zádoriné Marikának, Sádt Tamásnak, Sádt Anikónak, Gyémánt Évinek, Sándor Gyulánénak, Kiss Tiborné Editnek, Bálintné Böcskei Évának és Árváné Katinak a segítséget!

Délután az ingyenes ugrálóvárakat is kipróbálhatták a gyerekek. Közel hatszáz ünnepelt használta ki ezt a lehetőséget. Fél háromtól a színpadon az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei léptek fel, majd a Borostyán Dalkör folytatta a műsort dalcsokraival. Ezt követően Mercy szórakoztatta a közönséget, majd GutGabi FittForma bemutatót tartott. A műsor folytatódott Vavra Bence produkciójával. Délután hat órától a 2022-es X faktor második helyezettje,  Paulina másfél órás élő koncertjét élvezhették a kilátogatók. Este nyolc órától a nap fő előadója a Kozmix közel egy órás bulijára tombolhattak a Bordány születésnapját ünneplők. Szuper hangulatú utcabállal zárult a nap, ami a Jack Jam zenekar érdeme.

Fotók a közösségi oldalon!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support