Idén márciusban lesz immár ötödik éve, hogy Bordányban egy készpénz befizetésére is alkalmas ATM működik. A 2019 március 5-én üzembe helyezett készülék azóta is jó szolgálatot tesz a településnek. Noha sokan még csak kifelé szedik a bankókat a kék dobozból, egyre többen, főleg a vállalkozók és őstermelők használják arra, hogy a bevételüket a nap végén számlájukra helyezzék.

A biztosdöntés weboldal vette sorba legutóbb a bankok befizetésre alkalmas automatáit, feltérképezve hol, mennyit és mennyiért lehet befizetni az ATM-ekbe. Mivel településünkön a K&H Banknak található készpénzbefizetésre is alkalmas automatája, mi is végigkövetjük a portál megállapításait. A portál ezt írta: A K&H Banknál a saját számlánk mellett bármely K&H-nál vezetett számlára is befizethetünk akár fióki nyitvatartási időn túl is. A szolgáltatás bankfióki nyitvatartási időn túl, hétvégéken, munkaszüneti napokon is használható. A befizetett összeg azonnal elérhetővé válik a számlán. A vállalkozások pénzforgalmi számlájához több bankkártya is igényelhető, melyek megfelelő beállítások mellett csak befizetésre használhatók, így a vállalkozás munkatársai önállóan, akár naponta elvégezhetik a bevételek befizetését az ATM-ekbe. A K&H Banknál legfeljebb 200 bankjegy fizethető be egy tranzakcióval, ez 4 millió forintot jelent. A befizetés akciósan díjmentes. A biztosdöntés portál felhívta a figyelmet, hogy a K&H hitelkártyákkal viszont nem lehet befizetni a hitelkártya-számlára ATM-en keresztül, oda csak átutalással (például a főszámlánról) lehet visszafizetni a hónap során kölcsönzött pénzt. 

A K&H Bank által a településre kihelyezett automata már a kihelyezése óta alkalmas pénzbefizetésre, 2019-ben a bordányi volt a bank első olyan automatája, amely nem városban üzemelt. Pont az automata miatt vezetik egyre többen a számlájukat a belga hátterű banknál, hiszen a faluház bejáratánál elhelyezett ATM nagyon megkönnyíti a pénzügyek intézését. 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support