Az ünnepek idejére leáltak a településen zajló fejlesztések, így a bölcsőde építés és a külterület út felújítása is. Az időjárási körülmények miatt ideiglenesen szünetelhet a munka, hiszen a kemény fagyokban nem tudnak dolgozni a vállalkozók.

Január 8-án a bölcsőde építését végző vállalkozó ismét megkezdte a munkát, már a homlokzat és a tető kialakításán dolgoznak a szakemberek. Haladniuk kell a munkával, hiszen a tervek szerint szeptembertől már ebben az épületben szeretné fogadni az önkormányzat az újdonsült bölcsiseket.

A külterületi útfelújítás még nem indult meg, azt majd a jó idő beköszöntével folytatják. A vállalkozó elmondta, hogy az darált aszfalt leterítéséhez szükség lenne a jó időre, hiszen ez a réteg lesz majd egy zárófelület a rétegrenden. Előtte természetesen mégegyszer áthaladnak a felújítási területen, és feltöltik az időközben kialakult kátyúkat, rendbe teszik az egyenlőtlenségeket.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support