A Vadgesztenye Étterem március 29-től előreláthatóan hét hónapig zárva lesz a konyha teljes körű felújítása és bővítése miatt. Április 8- tól a menüztetést ételhordóban illetve elvitelre valamint helyben fogyasztásra a régi Mihálffy iskola épületében (Szent István tér 1., az orvosi rendelő mellett) tudják biztosítani minden nap 11:00-15:00 óra között.
A felújítás időszaka alatt az étterem a teljes személyzettel és a megszokott ízekkel ugyancsak április 8-tól Zákányszéken a volt Pedró Kocsma épületében várja régi és új vendégeit. Az étterem címe: Zákányszék, Szegfű János utca 2/A. Jó hír, hogy itt lehetőség lesz helyben fogyasztásra, akár menüt, akár étlapról választott ételeket is tudnak rendelni. Természetesen a továbbiakban is főznek elvitelre is, azonban felhívjuk a figyelmet, hogy az éttermet telefonon csak a mobil telefonszámon érik el, a vezetékes szám a felújítás ideje alatt nem él. A mobil telefonszám: 06-30-973-5229.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support