Befejeződött a pályázati forrásból megvalósuló belterületi útfelújítás településünkön. A Benke Gedeon utca, a Dudás utca és a Rákóczi utca egy-egy szakaszát érintette most a munka. Azokat az útszakaszokat újították fel, ahol a csatornázáskor a nyomvonal az úttestbe került és emiatt vágni kellett a burkolatot. A beruházás tervezésekor azt is figyelembe vették, hogy ezek a legforgalmasabb javítást igénylő mellékútjaink is, hiszen a legtöbben itt közlekednek az óvoda, iskola irányába. Az útpadka megerősítését és rendezését, majd a csatornafedelek beállítását követően került új aszfaltréteg az úttestre. 

Tanács Gábor polgármester elmondta, hogy folytatni szeretnék a felújításokat, pályázattól függően újulhat meg egy-egy szakasz a jövőben is. Ez azért fontos, mert így a lakosoknak nem kell hozzájárulni a felújítások költségeihez. Megtudtuk, amíg nem találnak forrást a teljeskörű javításra, önerős beruházásként kátyúzásokkal próbálják az utak  állapotát szinten tartani. Ez a munka is hamarosan megkezdődik.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support