• 2023. március 25.
  • 17:00
  • Faluház és Könyvtár Bordány, Park tér 1.

Március 2-án, csütörtökön délután tartotta soron következő ülését a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat a Bordányi Ifjúsági információs Pontban.

A fiatal képviselőtestület a soron következő programokat tekintette át. Leghamarabb a Bordányi Kultúra Napja elnevezésű rendezvényükkel kedveskednek a bordányiaknak, amelyet március 25-én, szombaton délután szerveznek meg. Az idén a korábbi évek gyakorlatától teljesen eltérően egy meglepetés koncertre várják a bordányiakat, és a helyi kultúrában, a kultúráért dolgozókat valamint a kitüntetetteket. Ezzel az eseménnyel szeretné a GYIFÖ megköszönni mindenki elköteleződését. A húsz évvel ezelőtt, 2003-ban elindított program keretében számos színpadi produkció, kiállítás valósulhatott meg, és nagyon sokan vehették át a GYIFÖ által alapított “Bordány Kultúrájáért” díjat.

Az idei rendezvény lezárása lesz az eseménysorozatnak, hiszen az akkori GYIFÖ által megfogalmazott célok teljesültek. A bordányi kulturális élet, a helyi alkotók, művészek elismerése megtörtént.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support