Virágos balkonok, virágos kertek – Virágos Magyarország verseny a lakosság részére

Az idén sem maradhat el hazánk sokéves hagyományokkal rendelkező környezetszépítő versenye, amelyben idén a virágos balkonok és előkertek mérik össze szépségüket. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják. A megmérettetés célja, hogy megmutassák, milyen szépek az ország balkonjai és előkertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen. Saját készítésű fényképek beküldésével bárki részt vehet a versenyen, két különböző kategóriában: Legvirágosabb balkon vagy Legvirágosabb előkert.

Részletek az alábbi tájékoztatóban, illetve a https://palyazat.viragosmagyarorszag.hu oldalon.

Viragos Magyarorszag verseny a lakossagnak versenyfelhivas_2020

Gyermekbarátságos plakát nagyközségünkről – meglepetéssel készülnek az iskola diákjai

Az általános iskola diákjai meglepetéssel készülnek köszönteni településünket abból az alkalomból, hogy Bordány immár az UNICEF Gyermekbarát Települése címmel büszkélkedhet. 

Ebből az alkalomból az iskolások pénteken általuk készített plakáttal örökítik meg Bordány gyermekbarátságának elismerését, és ezt adják át a Diákönkormányzat képviselői Tanács Gábor polgármesternek.

Ruhaanyag felajánlásokat várnak

A hamarosan induló, varráshoz kapcsolódó kézműves foglalkozáshoz várjuk az Önök számára feleslegessé vált ruhaanyagokat, méterárukat, cérnát, hímzőfonalat, fonalat, illetve bármilyen varráshoz használható eszközeiket. A felajánlásra szánt anyagokat leadhatják az Integrált Szociális és Egészségügyi Központban. Köszönjük!

ruhaanyag felajánláshoz

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support