• 2024. július 5.
  • 18:00

Az est programja:

19.00  MOLNÁR TAMÁS – 90 perces élő koncert

21.00 MAJKA – 90 perces élőkoncert

23.00 COOKY – 90 perces DJ show

Molnár Tamás Artisjus, Fonogram és Petőfi Zenei Díjas énekes, dalszerző, az egykori Anti Fitness Club és JETLAG zenekarok alapítója több mint két évtizede van jelen a színpadon és szerzőként egyaránt. Szövegíróként dolgozott a legnépszerűbb hazai popelőadókkal, de földalatti zenekarokkal is. Játszott a legnagyobb televíziós showműsorokban éppúgy, mint a legmenőbb fesztiválokon. 2022-től szólóban áll színpadra Szív utca című önálló albumával, valamint korábbi zenekaraiból ismert dalaival. Bár a nevéhez fűződő több mint 250 dalt a legkülönbözőbb műfajokba öltöztette, mégis jól tetten érhető rajtuk a szerző olykor zavarbaejtően nyers és kitárulkozó, máskor sajátosan árnyalt lírikus melankóliája.

 

Szelba Christian George, művésznevén: Cooky (Maisons-Alfort, 1969. szeptember 13. –) francia származású magyar műsorvezető, lemezlovas, pilóta. Édesapja magyar, édesanyja francia-görög származású. Anyanyelve francia, a magyart Magyarországon kezdte el komolyabban tanulni. Párizsban, Franciaországban nőtt fel. Egy francia rádióban tett látogatása után határozta el, hogy életét a rádiózásnak szenteli. A főiskola mellett 1988-tól eleinte gyakornokként dolgozott Franciaország piacvezető rádiójában, az NRJ-ben. Itt ragadt rá a “Cooky” művésznév, amit Magyarországon is megtartott. Kezdetben éjszaka vezetett műsort, majd hétköznaponként délután szórakoztatta francia hallgatóit. Az NRJ után egy másik híres párizsi rádió, a Fun következett. 1994-től Lemezlovasként is dolgozott, és rendszeresen fellépett Magyarországon. Egyik látogatásánál megkeresték a miskolci SkyMusic Rádiótól, és mivel környezetváltozásra, új kihívásokra és kalandra vágyott, Cooky Magyarországra költözött. Magyarul ugyan nem beszélt, de kitartásának köszönhetően hamar megszerezte a kellő nyelvtudást. Miskolc után egy érdi rádió, majd a budapesti Rádió Extrém következett 2003. augusztusától. A rádió megszűnése után a Rádió 1-en 2005. december 20-án debütált, ahol 2012. február 29-ig dolgozott. 2012 márciusától a Music FM-en vezette saját műsorait (Music Party, Kívánságműsor, Music Doktor) 17 és 21 óra között. 2014-ben megnyerte A nagy duettet Hiennel, illetve a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője volt. 2016-ban A nagy duett zsűritagja, és Kasza Tibivel közösen az Ezek megőrültek! műsorvezetője volt. Október 3-ától ismét a Rádió 1-en vezet műsort, hétvégente 17 és 20 óra között.

Kapunyitás 18.00-tól!

JEGYVÁSÁRLÁS ITT

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support