• 2023. május 28.
  • 13:29
  • Faluház és Könyvtár Bordány, Park tér 1.

Május 28-án vasárnap újra Pünkösd Feszt és Palacsinta ünnep a faluház parkjában!
Délután 13.30 és 15.30 között az újságokban megtalálható kuponok beváltásával ingyenesen lehet palacsintát fogyasztani a faluház parkjában, ahol frissen készülnek majd az ízes, kakaós finomságok! Nincs más teendő, mint az újságban található kuponokat kivágni és elvinni május 28-án a Pünkösd Fesztre! Érdemes időben érkezni, mert 15.30-ig tart az ingyenes palacsinta akció! Ezt követően a Vadgesztenye Étterem a falunap helyszínén árusít majd palacsintát.

Délutántól ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás várja a gyermekeket. A színpadon többek között az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei, a Borostyán Dalkör, Mercy, Gut Gabi FittForma bemutatója, 17 órától Vavra Bence, 18 órától Paulina és 20 órától a Kozmix várja az érdeklődőket. Este a JackJam zenekarral utcabál a sátorban. Ünnepeljünk együtt!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support