A Bordányi Faluház jegyzi azokat a pályázatokat, amelyekből infrastruktúra fejlesztés és számos közösségi program valósulhat meg Bordányban. Az Új tanulási tartalmak és szolgáltatások Bordányban az egész életen át tartó tanulás jegyében címet viselő program keretében három tanulási, képzési, tudásátadási forma keretében kilenc különböző tematikájú tanulást támogató programot dolgoztak ki, melyeken több mint 100 fő vesz majd részt a projekt 36 hónapos időtartama alatt. A célcsoport tagjaival a projekt teljes ideje alatt összesen 20 szakember, szakmai megvalósító és mentor foglalkozik majd, továbbá 18 meghívott szakmai előadó segíti az egész életen át tartó tanulásba való bekapcsolódást. A megálmodott programok célja az egész életen át tartó tanulás támogatása, a tudás, az egyéni kompetenciák, készségek és képességek fejlesztése Bordányban és a Mórahalmi kedvezményezett járásban.
Az infrastrukturális fejlesztést célzó pályázati program keretében az intézmény színháztermének fejlesztését célozták meg. Sikeres pályázat esetén hang-, fény- és vetítéstechnikai eszközfejlesztés, a nagyterem padlózatának lakkozása valósulhat meg. 300 darab új szék, beltéri- és kontrollhangfalak, professzionális keverőpult és vezérlő, ének-, hangszer-, tér- és vezeték nélküli mikrofonok, állványok kerülhetnek beszerzésre. A fénytechnika tekintetében 14 db új led lámpa, egy vezérlőegység kerülne megvásárlásra, és többek között egy digitális zongora is helyet kapott az igényelt eszközök között.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support