FittFormában a Homokhátságon!

FittFormában a Homokhátságon!

Hatalmas örömmel osztom meg, hogy az idei évben is van lehetőségünk pályázati támogatással 3 településen- Bordányban és Zákányszéken 10 héten kereszetül, Ruzsán 5 héten át – díjmentesen együtt tornázni, megélni a sportolás örömét és azt a megannyi csodát, amit a mozgás képes adni!

A tornák mellett a már hagyománnyá vált FittForma TanyaTorna, amely június 4-én kerül megrendezésre  Ásotthalmon-  rendezvényünk az idei évben szintén díjmentes a támogatásnak köszönhetően.

Sportegyesületünk céljainak megvalósulása mellett- a rendszeres sportolás szokássá alakítása, mozgáskoordináció fejlesztése, prevenció, egészségtudatos életmód kialakítása, rekreációs tevékenység biztosítása, sportos életmód népszerűsítése – ezek a csoportos tornák a közösségépítést is szolgálják.

A tornák pályázat által támogatott, ingyenes órák. Támogatóink: Nemzeti Együttműködési Alap, Miniszterelnökség és Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Ha mozogsz, ha ÉLED a mozgás adta csodaérzéseket, akkor teszel azért, testileg-lelkileg-szellemileg is fitt formában legyél és kiegyensúlyozott, életvidám életet élj! Tarts velünk Te is, mozogjunk együtt!

Sok szeretettel várunk minden mozogni, töltődni, magát jól érezni akaró Tornázót-kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül!

-Gut Gabi- GGSE

Májusi áramszünet

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. arról tájékoztatta az önkormányzatot, hogy a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

Időszakok:
2023.05.25. 08:00 – 16:00

Területek:
Bordány
Bartók Béla utca 1-17,2-48/3
Beltelek utca 3-5,2-4
Benke Gedeon utca 63-73SZ
Bordány dűlő 7-105/M,6-112/M
Hunyadi János tér 1-3,8
Kiskert 050/86
Liszt Ferenc utca 1-11,2-10
Mező dűlő 11-75,10-86/M
Seregélyes dűlő
Temető
tanya 66/M-66/m

Időszakok:
2023.05.26. 08:00 – 16:00

Területek:
Bordány
Benke Gedeon utca
Dudás utca 61,66
Kistemplomtanya tér 3,2
Kossuth utca 75-109,64-102
Vásártér utca 2
Zákányszéki út 4

Pünkösd Feszt és Palacsinta ünnep

Május 28-án vasárnap újra Pünkösd Feszt és Palacsinta ünnep a faluház parkjában!
Délután 13.30 és 15.30 között az újságokban megtalálható kuponok beváltásával ingyenesen lehet palacsintát fogyasztani a faluház parkjában, ahol frissen készülnek majd az ízes, kakaós finomságok! Nincs más teendő, mint az újságban található kuponokat kivágni és elvinni május 28-án a Pünkösd Fesztre! Érdemes időben érkezni, mert 15.30-ig tart az ingyenes palacsinta akció! Ezt követően a Vadgesztenye Étterem a falunap helyszínén árusít majd palacsintát.

Délutántól ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás várja a gyermekeket. A színpadon többek között az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei, a Borostyán Dalkör, Mercy, Gut Gabi FittForma bemutatója, 17 órától Vavra Bence, 18 órától Paulina és 20 órától a Kozmix várja az érdeklődőket. Este a JackJam zenekarral utcabál a sátorban. Ünnepeljünk együtt!

Árverési hirdetmény

A Nemzeti Földügyi Központ, mint Kiíró értékesíti a Magyar Állam tulajdonában a Nemzeti Földalap körébe tartozó, alábbi hirdetmény mellékletét képező táblázatban szereplő földrészleteket.

Árverési hirdetmény

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support