Bordány Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testülete az év végi utolsó ülését december 20-án (szerdán) tartja.
Az ülés a szokásos polgármesteri be-számolóval kezdődik majd, Tanács Gábor a két képviselő-testületi ülés közti fontosabb eseményekről, polgármesteri döntésekről ad számot; majd tájékoztatást tart a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat bizottságainak döntéseiről. A képviselőknek rendelkezniük kell az önkormányzat 2018. évi költségvetési gazdálkodásának átmeneti szabályozásáról, amely azt az időszakot fedi le, amíg nem kerülnek elfogadásra a jövő évi büdzsé számai. Általában az év utolsó ülésén fogadják el a következő év ülés-, munka és rendezvény tervét. Most sem lesz ez másképp, napirendre kerül majd az előterjesztés. A december végi ülésen fogadják el a falu településképi arculati kézikönyvét, amely a jövő év elejétől már hatályba is lép. A Településképi Arculati Kézikönyvek nevükhöz méltóan településeink sajátos, egyedi arcát, különösen pedig védendő értékeiket hivatottak bemutatni. A bordányi anyagot a falugyűlés keretében tartott fórumon ismerhették meg az itt lakók, a fórumon és azt követően beérkezett javaslatok alapján vált véglegessé az anyag, amit most a képviselő-testület a végleges formájában fogad el. A tervek szerint még ezen az ülésen kerülhet sor a Szociális Szolgáltatástervezési Koncepció véleményezésére és elfogadására is.
Kedves Bordányiak! Ha van olyan téma, amelyről szívesen hallanának bővebben, vagy kíváncsiak annak vitájára, vegyenek részt az év utolsó képviselő-testületi ülésén december 20-án 17 órától a Faluházban!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support