Egy új füllel gyarapodott településünk honlapja. Oldalunkon a „Választás2018” nevet viselő linkre kattintva a Köztársasági elnök hirdetménye mellett olyan információk is elérhetőek, mint például, hogy a választópolgárok hol és hogyan szavazhatnak, megtudhatjuk kinek van választójoga és számos gyakran ismételt kérésre is válaszokat találunk. Az ügyintézés rovatban pedig két kérelem is közvetlenül elérhető. Ezen az oldalon gyűjtjük majd össze a helyben megjelent, a választásokkal kapcsolatos híreket, információkat is.

A oldalainkat egy napon átlagosan 350-400 ember böngészi. Ebből is látszik, hogy egy olyan információs csatornává váltunk, amelyet a lakosság több mint tíz százaléka követ figyelemmel nap mint nap. A választásokra felhívó fülecske célja az mellett, hogy a választó polgárok minden információt elérjenek honlapunkon is nem más mint, hogy minél többen menjenek el szavazni április 8-án.

A Csongrád megyei 2. számú országgyűlési egyéni választókerületben 87 szavazókör található, ahol 87770 fő szavazhat majd. Bordányban ebből 3 választókerület található, ahová több, mint 2600-an tartoznak. 2014-ben, az országgyűlési választásokon 1379 bordányi polgár nyilvánította ki véleményét, és szavazott, ez 52,48%-os részvételi arányt jelent. Bízunk benne, idén áprilisban még ennél is többen mennek majd el szavazni.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support