A Foliaplast-Bordány SK szervezésében, a Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet támogatásával rendeztek labdarúgó kupát a Homokhátság Szívében, Bordányban. A Legjava Kupára a környék sportegyesületeinek U9-es csapatai neveztek. A hónap első napján a hazai Foliaplast-Bordány SK csapata mellett a DAFC Szeged, a Móravárosi Kinizsi HSK, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia valamint a Zsombó SE válogatottjai léptek pályára.
A Bordányi Sportcsarnokban megrendezett foci kupát a Szeged-Csanád GA nyerte. A dobogó második fokára a Mórvárosi Kinizsi, míg a harmadikra a Zsombó SE csapatának tagjai állhattak. A Foliaplast-Bordány a negyedik, míg a DAFC Szeged az ötödik helyet szerezte meg.
Természetesen minden csapat egy kupát és egy oklevelet, míg minden sportoló egy-egy érmet és egy-egy Legjava 100%-os almalevet is átvehetett az eredményhirdetés alkalmával.
A bordányi szociális szövetkezet különböző gyümölcsökből készült krémjei, lekvárjai, chutney-ei mellett készíti almaleveit, amelyek teljesen adalékmentesek, így kitűnő választást jelentenek a sportolók és az egészségesen étkezők számára.
A mérkőzésekről készült fényképeket az alábbi albumban tekinthetik meg:
https://www.facebook.com/bordanysk/photos/…

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support