Közelednek az ünnepek, lassan itt az év vége, így ebből az alkalomból is szeretnénk benneteket egy újabb remek hírrel megajándékozni! A Bordány Sport a tavaszi szezon végén egy nagy koncert szervezésével szeretné zárni a 2019/20-as szezont a Bordányi Focipályán! 2020. június 5-én, pénteken 21.00 órától Rúzsa Magdi fog egy másfél órás élő koncertet adni településünkön, ahol az énekesnő fellépése mellett további meglepetések is várják majd a Homokhátság Szívébe érkező közönséget. A jegyértékesítés már elindult az eseményre a www.jegy.hu oldalon, illetve személyesen a Jegy.hu partner irodákban is lehet majd belépőt váltani.
Early Bird program keretében a leggyorsabb jegyvásárlók 2019. december 24-ig a 4.499 Ft-os jegyár helyett csupán 2.999 Ft-os kedvezményes áron juthatnak hozzá a belépőkhöz, ami remek karácsonyi ajándék lehet a családtagoknak, barátoknak és a közeli ismerősöknek egyaránt.
Személyesen Bordányban a 100 Ft-os boltban (Kossuth utca 75.) is megvásárolhatóak a belépők a 2020. június 5-ei Rúzsa Magdi koncertre. Limitált darabszámban, összesen 200 darab Early Bird tikett szerezhető be kedvezményes 2.999 Ft-os áron!!! Siess és ajándékozz koncertjegyet Karácsonyra Te is! 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support