Személyi jövedelemadójának 1 %-át a következő bordányi civil szervezetek és alapítványok javára ajánlhatja fel:

Bordány Ifjúságáért Alapítvány
Adószáma: 18461637-1-06
Célja: a tanulók támogatása, jutalmazása, tanulmányi versenyek szervezése és jutalmazása, szemléltetőeszközök vásárlása, az iskolakönyvtár fejlesztése.

Bordány Község Fejlődéséért Közalapítvány
Adószáma: 18465411-1-06
Célja: egyrészt Bordány község kulturális örökségének megőrzése, a lakosság kulturális ellátása színvonalának javítása, a településen élők életminőségének növelése, egészségügyi szűrőprogramok támogatása. Másrészt Bordány község tűzvédelme, közrendje, közbiztonságának védelme és erősítése érdekében a bűnmegelőzési, bűnüldözési tevékenység, az ilyen tevékenységű hivatalos szervek támogatása. Harmadrészt a bordányi lakhelyű, kedvezőtlen anyagi körülményekkel rendelkező közép-, és felsőoktatásban tanulmányokat folytató diákok támogatása.

Bordány Sportjáért Alapítvány
Adószáma: 18456406-1-06
Célja: a községben a versenysport, illetőleg a szabadidősport támogatása, a testnevelés, a diáksport felkarolása, tehetséges fiatalok versenyeztetése, a testedzéshez szükséges feltételek biztosítása.

Bordány Sportkör
Adószáma: 19079646-1-06
Célja: rendszeres sportolás, testedzés, felüdülés biztosítása tagjai részére. Az utánpótlássport támogatása labdarúgás és a kézilabda sportágakban. Sport és szabadidős programok szervezése.

Bordányi Asztalitenisz Sport Egyesület
Adószáma: 18286681-1-06
Célja: a sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása, utánpótlás nevelés, edzési lehetőség biztosítása, tehetségkutatás és gondozás.

Bordányi Óvodáskorú Gyermekekért Alapítvány
Adószáma: 18464520-1-06
Célja: a 3-7 éves korú gyermekek támogatása.

Bordányi Polgárőr Csoport
Adószáma: 18460863-1-06
Célja: bűnmegelőzés, közrendvédelem.

Egérház Alapítvány
Adószáma: 18478190-2-06
Célja: létrehozni és működtetni egy olyan közösségi házat, ifjúsági centrumot, multifunkciós közösségi teret, amely segíti és támogatja a már működő, illetve későbbiekben létrehozandó ifjúsági szervezeteket.

Kulturális és Szabadidős Egyesület
Adószáma: 18464551-2-06
Célja: az ifjúság összefogása, koordinálása, érdeklődési körének felkutatása, megfogalmazása, igényeik felmérése Bordányban. Szabadidős és szórakoztató programok szervezése számukra a kultúra, a sport, a hagyományőrzés, a természet és a környezetvédelem terén.

Magyar Technikai és Tömegsport Klubok Szövetsége Bordányi Klubja
Adószáma: 19082318-1-06
Célja: a községben a lövészetet kedvelő lakosság részére a versenyek, illetve a szabadidősport szervezéséhez, lebonyolításához szükséges feltételek biztosítása.

Felajánlásaikat a szervezetek nevében ezúton is köszönjük!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support