Kedves Bordányiak! Egy nagyon nehéz, mondhatni zaklatott éven vagyunk túl. Sajnos a vírus felbukkanása sokak életét gyökeresen megváltoztatta. A veszélyhelyzet, a bezárkózás és a távolságtartás miatt az ünnepeink is sokkal visszafogottabbak lettek, a rokonok, barátok messzebb kerültek tőlünk, hiszen sokkal nehezebbek a találkozási lehetőségek. Az idén minden bizonnyal a Karácsony és az Óévbúcsúztató is szerényebben, szűkebb családi körben zajlik majd, és sajnos a jótékonysági karácsonyi vásárunk és az ünnepi koncert is elmarad. 

Hálás vagyok azért, hogy önkormányzatunk dolgozói mindent megtettek annak érdekében, hogy ilyen körülmények között is működjön a falu, és az itt élők minél kevesebbet érezzenek meg abból, ha néha intézményeink is emberhiánnyal küzdöttek a karantén miatt. Bízom abban, hogy az életünk minél hamarabb visszadöccen a régi kerékvágásba –  újra megélhetjük ünnepeinket, szokásainkat és településünk közösségi élete olyan sokszínű és vidám lesz, mint az elmúlt években. Fontos, hogy egészségesek maradjunk, hogy vigyázzuk egymásra!

Engedjék meg, hogy így településünk honlapján kívánjak képviselő-testületünk tagjai nevében is minden bordányi családnak nagyon boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új esztendőt!

Tanács Gábor, polgármester

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support