A január végén megválasztott ifjúsági önkormányzat ma tartja alakuló ülését a Bordányi Ifjúsági Információs Pontban.

A pandémiás helyzetre való tekintettel természetesen az újdonsült tagok minden intézkedést betartanak, ez az ülés mindenképpen egyedei lesz az ifjúsági önkormányzat történetében. 

Vida Patrícia ifjúsági polgármester a délután 4 órára szóló meghívóban már most számos napirendi pontot közölt, a legfontosabb és legünnepélyesebb pillanat mindenképpen a megbízólevelek átadása lesz.

A fiatalok alpolgármestert is választanak, a jelölés joga a polgármesteré, de a képviselők többségének természetesen támogatnia kell a jelöltet.

A képviselő-testület minden bizonnyal módosítja az ifjúsági önkormányzat működési alapokmányát, aktualizálva például a testületi ülések rendjét. Áttekintik az előző testület záróülése óta történt eseményeket, és tárgyalnak a GYIFÖ feladatairól, az éves programok megrendezésének terveiről lehetőségéről is.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support