Az FBH-NP Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint szelektív hulladékgyűjtő edény, valamint a házi komposztáló edény átvételének lehetősége nyílt meg a lakosság előtt a bordányi hulladékudvarban. A közműszolgáltató cég sikeres pályázatnak köszönhetően a Bordány, 0106/84 hrsz. szám alatti hulladékudvarban lehetőséget biztosít a meglévő készlet erejéig szelektív hulladékgyűjtő edény, valamint a házi komposztáló edény átvételére. Az edényzetek felvételére első alkalommal: 2022. október 27-én (csütörtök) 12:30 – 15:00 óra között biztosítanak lehetőséget. További felvételi időpontok a hulladékudvar rendes nyitva tartása szerint: 2022. október 29-től szombati naponként: 13:00 – 16:00 óra között.

A szelektív hulladékgyűjtő edény és a komposztáló átvételének feltétele, hogy az ügyfél a felhasználási hely címen aktív szolgáltatással rendelkezzen, melynek igazolására magukkal kell vinni és a telepvezetőnk be kel mutatni az ügyfél a felhasználási helyre szóló lakcímkártyáját, vagy az utolsó számla befizetésének igazolását, meghatalmazott esetén kitöltött, aláírt meghatalmazást!                                                        

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support