Családi napot tartott a nyugdíjas klub december 15-én, ahol újszerű formában, de már második alkalommal közösen köszöntöttük valamennyiünk névnapját és készülődve a karácsonyi ünnepekre megajándékoztuk egymást kis ajándékkal. Meglepetésre köszöntöttük a klub nyolcvan éven felüli tagjait – 8 főt – kis ajándékkal kívánva nekik is jó egészséget. A rendezvényen megjelent tagjaink nagyon jól érezték magukat. Jó hangulatban beszélgettek és viccelődtek.
A klub tagjai egész évben sokat tettek azért, hogy elmondhassuk, a falu mozgalmi, kulturális életének részesei, alkotói vagyunk, hiszen nagyon sok civil tevékenységet segítünk eredményekhez. A falu vezetése számíthat ránk, mi pedig az ő támogatásukra. Minden alkalmunk, lehetőségünk meg van arra, hogy a továbbiakban is hívjuk, várjuk ebbe a közösségbe az idős embereket. Az Önkormányzat vezetői szintén kihangsúlyozták, hogy segítik működésünket, az egyik legaktívabb civil szervezetnek tartják közösségünket.
A program befejező részében finom töltött káposztát fogyasztottunk, melyet a Vadgesztenye Étterem készített el. Nagyon finom volt, köszönjük Nagyapáti Károlyné Klárikának. Meglepetésre a köszöntő virágok is megérkeztek TORTA formájában, mely a meglepetés mellett nagyon finom és fogyós volt. Tagjaink batyujából ezek után előkerültek a legkülönbözőbb sütemények – szinte lakodalom volt.
Ismételten kedves meglepetésben volt részünk, sok-sok mandarint kaptunk a bordányi jóbarátoktól. Köszönjük szépen a támogatást, ha alkalmunk és lehetőségünk lesz, mi is viszonozni fogjuk kedvességüket.
Befejezésül meg kell köszönni a faluház vezetőjének – Börcsök Rolandnak – és valamennyi dolgozójának, akik segítettek abban, hogy a rendezvényünk sikeres legyen. Önzetlenségeiket a magunk módján igyekszünk viszonozni, hiszen előbb vagy utóbb Ők is lesznek nyugdíjasok!
2015-ben több foglakozás már nem lesz. Kezdés 2016. január 5-én, kedden 14 órakor lesz!nyugdijasnap

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support