A Család-, Ifjúság- és Népességpolitikai Intézet CSP-CSBO-15-C számú „Családbarát Ország 2015” című pályázata keretében a Kulturális és Szabadidős Egyesület közösségi programokat szervez, melynek célja a generációk közötti együttműködés erősítése. Első alkalommal május 5-én az Integrált Szociális és Egészségügyi Központba várták a Baba-Mama Klub tagjait közös tésztakészítésre. A nagy gyakorlattal rendelkező nagymamák mutatták meg a fiatal anyukáknak és gyermekeiknek a tészta gyúrásának és nyújtásának rejtelmeit, majd a tésztából szilvalekváros derelyét készítettek közösen. A délelőtti program részeként a derelyét, valamint az előzetesen elkészített száraztésztát megfőzték, majd jóízűen elfogyasztották. A programot minden résztvevő nagyon élvezte, a későbbiekben is terveznek hasonló összejöveteleket, ahova mindenkit szeretettel várnak!

A pályázat keretein belül 4 hétvégén amatőr gyógynövény és fűszernövény ismereti tanfolyam kerül megrendezésre. A program keretében többéves tapasztalattal rendelkező szakemberek osztják meg velünk tudásukat egy gyakorlati segítséget nyújtó kurzus keretében. 2016. május 6-án, pénteken délután Lovai Mihály környezetgazdálkodási agrármérnök, okleveles növényorvos tartott előadást, a téma gyógynövények és fűszernövények felismerése, azok hatásai, feldolgozási, felhasználási lehetőségei otthoni körülmények között. A következő előadásra május 20-án kerül sor, a program ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support