Június 4-én, szombaton elbúcsúztak a nagycsoportosok az óvodától. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a bordányi Faluházban gyülekeztek a gyerekek és izgatottan várták, hogy bemutathassák ünnepi műsorukat a szülőknek, rokonoknak.

Lázárné Borbola Márta intézményvezető asszony köszöntötte a vendégeket és nem tudott elfogultság nélkül búcsúzni a gyerekektől, hiszen ő is részese volt óvodai életüknek. Megköszönte a szülők, nagyszülők támogatását, mind anyagi, mind erkölcsi tekintetben. Elsőként a Katica, majd az Őzike csoport mutatta be produkcióit, nagyon szép, színvonalas műsorral bizonyították, hogy bizony már iskolában a helyük. A szülők büszkék lehettek gyermekeikre és természetesen az óvó nénik is így éreztek. A műsorokat követően a középsősök átadták a ballagóknak a tarisznyát.

Mindannyian reméljük, hogy boldog és szép iskolás évek várnak rájuk és sok örömet okoznak majd tanítóiknak és szüleiknek.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support