Az Apraja- Falva Óvoda és Bölcsőde pedagógusai szerint a szülők is szívesen eltöltenek pár órát a gyermekük társaságában, egy olyan rendezvényen, aminek nincs költsége, nem kell messzire utazni, de mégis történik valami jó velük, közösen, így úgy döntöttek, hogy családi napot szerveznek, melynek megrendezésére április 28-án került sor, 17:00 órától az óvodában. Számos érdekes programmal készültek a szervezők.

Zsuzsi és Anikó óvó néni koordinálásával, minden intézményi dolgozó kapott feladatot, amivel készült a napra. A szülőknek és gyerekeknek különböző feladatokat kellett teljesíteni, amiért matricákat kaptak az egyes állomásokon. A puzzle kirakó, a célba dobás, a közös csocsózás, a csiga készítése jó hangulatú délutánt eredményezett, amit az intézményi dolgozók által előadott mese alapozott meg. Az ugráló vár, illetve a lovas kocsikázás tovább fokozta, az amúgy is jó kedvű napot. Aki elfáradt és megéhezett, zsíros kenyérrel, zöldségekkel és gyümölcsökkel csillapíthatta étvágyát s teával és szörppel pedig a szomját. Az időjárás is kedvezett a családi napnak, viszont sajnálatos módon este 7 óráig élvezhették csak a kellemes klímát, mert a gyorsan érkező nagy szél csorbította a jó közérzetet. A hirtelen jött erős szél miatt jobbnak látták a szervezők, ha a következő hét keddi napján történik meg a résztvevő csapatok közötti nyertes kisorsolása. A versenyeredmények alapján Boros Kincső és családja látogathat a szegedi Vadasparkba.

Nem egy köszönetet szeretnének kinyilvánítani a családi nap szervezői, melyeket a következő sorok foglalnak magukba. Köszönik minden kedves résztvevőnek, hogy rászánták az időt, hogy együtt lehessenek a családjukkal. Köszönetet mondanak az intézményi dolgozóknak, hogy megszervezték a délutánt. Köszönet illeti Lovai Mihályt, hogy elhozta az ugráló várat és Tari-Vass Veronikát, hogy ideszervezte a lovas kocsikat. Nem utolsó sorban köszönet jár a szülőknek a felajánlott gyümölcsökért, zöldségekért.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support