Szeptember 9-én „Morajlás – Ifjúsági fesztivál” kerül megrendezésre Bordányban. A program a Kulturális és Szabadidős Egyesület, valamint a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat közös szervezésében a Széchenyi 2020 program keretében valósulhat meg. A fesztivál teret ad a kistérségben élő tehetségeknek, hogy megmutathassák tudásukat, produkcióikkal tovább színesítsék a fesztivál programját. A helyszínen egy kiállítást, illetve helyi civilek információs sátrait is megtekinthetik. A programok között híresebb, fiatalok által közkedvelt fellépők is szerepelnek, így 18:30-tól Benk Dénes humorista, 19:30-tól ESSEMM, valamint 21:00 órától a HŐSÖK zenekar élő koncertjét élvezhetik a parkba kilátogatók. A produkciók között átadásra kerül a Bordány Ifjúságáért Díj. A díjat a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat képviselői adományozzák évről-évre a fiatalokért legtöbbet dolgozó helyi polgárnak. A programsorozat végén szabadtéri diszkó veszi kezdetét, ahol a lemezeket Dj Larsen pörgeti. A belépés ingyenes, a rendezvény alatt büfé üzemel.
A szervezők remélik, hogy sikerül minél fiatalosabb fesztivál hangulatot varázsolni a Faluház parkjába, ahol mindenki jól érzi majd magát. Ne feledjétek: Morajlás fesztivál – Szeptember 9. – Faluház Parkja!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support