Az elmúlt évek sikereire alapozva az idei télen is megszervezésre kerül a Bordányi Színházi Esték rendezvénysorozat, amely az eddigiekben teltházas előadásokat, rengeteg nevetést és vidám, önfeledt órákat hozott a programokon résztvevőknek. 2020. február 18-án kedden 18.00 órás kezdéssel folytatódik a 2019/2020-as évad. Ekkor a Pesti Művész Színház előadásában Lehár Ferenc – Békeffi István Luxemburg grófja című előadását láthatja majd a nagyérdemű a Faluházban. A két felvonásos nagyoperett rengeteg humorral és kacagással kecsegtet:

Sir Bazil idős herceg szerelmes a fiatal Didier Angelába, az ünnepelt énekesnőbe. Feleségül is venné, de a társadalmi törvényekre is tekintettel kell lennie – nem házasodhat rangján alul. Ezért arisztokratát keres, aki hajlandó Angélával rövid ideig tartó látszat házasságra lépni, hogy majdan előre megállapodott válásuk után Ő köthessen házasságot vele. E célra kiválóan alkalmas René, Luxemburg grófja, aki félmillióért vállalkozik arra, hogy Angelát látatlanban feleségül vegye. Basil feltétele, hogy René nem láthatja a menyasszonyt, ám az operett törvényei szerint a fiatalok egymásba szeretnek, ami aztán sok bonyodalommal jár.

Az előadás színvonaláról a kitűnő szereposztás gondoskodik, a főbb szerepekben Csengeri Attila/Egyházi Géza, Fogarassy Bernadett, Fragó András/Harsányi Gábor, Kalocsai Zsuzsa/Sáfár Anikó, Czető Roland, Török Anna/Köllő Babett, Bor Viktor, Gyurity István, Bodrogi Attila, Kelemen Ákos, Benedek Gyula, Egri László, Fritz Éva és Lengyel Eleonóra.

Belépők január 7-től kaphatók a Faluház ügyfélpultjánál 3000 Ft-os és 2500 Ft-os jegyárakon. Az érvényes BordányKártyával rendelkező lakosoknak további 10% kedvezmény jár, így ők a drágább tikettekhez 2700 Ft-os áron, míg az olcsóbb belépőkhöz 2250 Ft-os áron juthatnak hozzá. Egy kártyával egy előadásra maximum öt belépő vásárolható kedvezményesen! Nincs más hátra, mint értesíteni a családtagokat, rokonokat és ismerősöket és készülődni 2020. első színházi programjára.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support