Bordány Nagyközség Önkormányzata összesen 10 db úgynevezett érintés nélküli kézfertőtlenítő automatát szerzett be annak érdekében, hogy az intézményi nyitást követően is minden, az intézményekbe érkező haszálja azt akár a koronavírus járvány, akár a későbbi influenzaszerű járványok során a vírusok terjedésének megakadályozása érdekében. Ilyen készüléket helyeztek el az óvodában, a szociális központban, a faluházban, a sportcsarnokban, a polgármesteri hivatalban is. Az intézmények egy-egy digitális lázmérőt is kaptak, így ellenőrizni tudják az oda érkezők testhőmérsékletét, és csak azokat engedik majd be, akiknek nincs hőemelkedése, láza.

Kérjük a bordányiakat, hogy az intézményekbe látogatók és az ott dolgozók egészségvédelme érdekében használják a kihelyezett eszközöket! Továbbra is vigyázzunk egymásra!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support