A tavaszi járvány felborította a terveinket. A 4 hónapos kényszerszünet után nagyon várta mindenki az újratalálkozást. Június végétől ismét megkezdtük a foglalkozásokat és ráadásként júliusban további három alkalommal összegyűltünk. A megváltozott programjaink úgy hozták, hogy júliusban két foglalkozás keretén belül is ünnepeltük születésnaposainkat. Családias környezetben és hangulatban köszöntöttük Dudás Zoltánné Rózsikát és id. Kása Károlyné Idát 80. születésnapjuk alkalmából. Az évfordulósok között szerepelt Börcsök István is, aki most töltötte be a 75. évét. Nem feledkeztünk meg azokról sem, akik ugyancsak ebben a hónapban születtek: Mészáros Istvánné, Polyák István, Illés Károlyné és Lajkó János. Ezúton is nagyon jó egészséget kívánunk mindegyiküknek!
A kitűnő hangulatban eltöltött délután során beszélgettünk a klubról, magunkról és azokról a tennivalókról, amelyek a jövőben várnak minket. Természetesen a járvány miatt továbbra is ügyelnünk kell a biztonságunkra, hiszen az egészség a legfontosabb.
A közös délután folyamán az ízletes pörkölt és finom sütemények mellett sokáig tartó beszélgetésre került sor. Többek között megállapítottuk, hogy Börcsök Pista főzi a legjobb bográcsost. Köszönjük szépen Börcsök Rolandnak és Gyuris Jánosnak, hogy velünk töltötték ezt a kellemes délutánt. Most egyhónapos nyári szünetre megyünk, de mindenkit szeretettel várunk szeptember 1-én 14 órakor kezdődő őszi programjainkra.
Szalai Antal, klubvezető

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support