Tavasszal “zsongás” jelzi, hogy megújul a környezet, éled a természet. Nálunk nyugdíjasoknál is hasonló volt a helyzet, hiszen végre újra találkozhattunk. Az elmúlt több mint egy évben, de különösen a novembertől eltelt 7 hónapban végtelen hosszúnak és lehangolónak tűnt a helyzetünk, amit már nagyon untunk.
A késő tavaszi, vagy nyár eleji “zsongásban” viszont annál jobban bízunk. Az oltakozásoknak és a kitartó fegyelmezettségünknek köszönhetően újra találkozhatunk, beszélgethetünk és tervezgethetünk.
Első alkalommal május 25-én, a megszokott keddi napon, 14 órakor találkoztunk a Faluházban, védettségi igazolványainkkal a zsebünkben.
Örültünk, hogy újra együtt lehetünk, beszélgethetünk az elmúlt idő történéseiről, az oltások hatásáról, esetleges problémáiról.
Célunk, hogy kisebb programok (füvészkert-, múzeum-, állatkert látogatás) mellett más közösségi együttlétről is gondolkodjunk. Vendégjáró programokra vannak már lehetőségek. Bízunk magunkban és közösségünk támogatóiban.
Kedves Klubtagok és azon nyugdíjasok, akik szeretnétek a csapatunk része len-ni, gyertek bátran és fogjunk össze, hogy sok jó hangulatú, vidám programmal lepjük meg egymást. Ez munkával jár, de így lesz meg az eredménye.
Büszkének kell lennünk arra, hogy Ön-kormányzatunk Idősbarát kitüntetésben részesült és ezt fel kell használnunk a jövőbeli terveinkhez.
Természetesen csak annyit vállalunk be, ami reális és megvan hozzá a kellő anyagi hátterünk. Bízunk támogatóinkban és tagjainkban, hogy a jövőben is sikerre visszük programjainkat, eseményeinket, rendezvényeinket.

Szalai Antal klubvezető

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support