Mint arról  már korábban beszámoltunk Bordány Nagyközség Önkormányzata az ifjúsági önkormányzattal közösen sikeresen pályázott az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft-hez. A pályázat komplex ifjúsági fejlesztésekről szól, ennek megalapozó anyaga egy ifjúságkutatás megszervezése, amelynek keretében egy kérdőívet kaptak kézhez a bordányi fiatalok. A kérdőívek feldolgozása már folyamatban van, hamarosan egy tanulmány is készül a fiatalok véleményei alapján. A szakmai anyag jó alapja lehet az elkövetkező időszak ifjúságpolitikai koncepciójának elkészítésekor, vagy a Helyi esélyegyenlőségi Program átdolgozásakor is..

A kérdőívet kitöltők között az Egérház Alapítvány által felajánlott Xiaomi mi Electric Scooter Essential-t lehetett nyerni, amelyet az ifjúsági önkormányzat az október 29-én megrendezett születésnapi bulin sorsoltak ki. A nyertes szelvényt Ya Ou húzta ki a gyűjtőúrnából. A boldog tulajdonos Mészáros Noémi lett, aki a két fellépés között Vida Patrícia ifjúsági polgármestertől és Ya Ou-tól vette át nyereményét. Ezúton is gratulálunk neki!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support